Cruising



Boys don't cry




ANDREAS WIJK♥

filmtajm


Nu sticker jag och min nya klocka till matilda och vikkan! pussss

Göteborg

Kom ganska nyss hem från Göteborg efter en trevlig dag med fina flickor. Hittade tyvärr inga converse som jag ville ha,så det får bli en annan gång:)
Om ca 40 min ska jag kila till matilda och vikkan..där blir det film+övernattning med tjejerna:)MYS!
Slänger in lite bilder på dom sakerna jag hittade idag!:)




JDB ♥


Två bilder från i lördags:) Bilderna är tagna av nappis!

13:58


HEJHEJ!
Jag är fortfarande kvar i Skövde men ska snart bege mig hemåt. Imorgon ska jag och tjejerna dra till Göteborg för bla lite shopping och annat kul! Jag tänkte kolla om jag hittade ett par nya converse och kanske några nya kläder..vi får se:) Nu ska jag lyssna lite på Justin Bieber♥ HOY


Skövde


Nu åker jag till skövde för att träffa mormor och morfar,får se hur länge jag blir borta..blir nog bara 2-3 dagar:) Kanske bloggar när jag är där,det beror på om jag har tid osv..:) pusss

Ondskan+Rasmus på luffen


Riktigt dåligt väder ute,så det finns inte så mycket man kan göra precis. Så jag tänkte kolla lite film nu!:D Det blev dessa två filmerna,olika men bra!


I keep dreaming you'll be with me



Sitter och lyssnar på Justin Bieber och ska snart göra mig i ordning för att sedan möta upp Carro,sen drar vi till nappisen för att ha det lite trevligt!pusss♥

Nobody can go back and start a new beginning,but anyone can start today and make a new ending

Detta plus några avsnitt av Andra Avenyn♥

HEMMA!

Kom hem från Grebbestad för ca 50 min sedan. Har ju varit där i ännu en vecka och haft det riktigt bra! Mycket sol,bad och många trevliga kvällar :) Kanske åker dit nästa helg igen..hade varit roligt!
Just nu ligger jag i min säng med datorn,tänkte kolla en film eftersom jag inte är på topp riktigt. Får se om jag bloggar mer ikväll,om jag inte gör så gör jag det imorgon!puss



Down to earth

Har spenderat i stort sett hela dagen på havet med goa människor. Åkte ut med båten vid ungefär 11 och därefter begav vi oss till Brattholmen där vi solade och grillade marshmellows. Runt klockan 15 blev det hemfärd pga. dåligt väder. Annars har dagen varit kanon!
Just nu sitter jag i husvagnen med Elin och Elin. Popcorn + film står på schemat ikväll, mysigt värre! Slänger in ett par bilder om några dagar, puss!

Världens bästa kille!





Lite bilder från idag

Can you tell me how I can make a change?

hej igen!
sitter här nu i elins husvagn igen,vi förbreder oss för en "skaldjurs-kväll" som vi tycker ska bli mycket intressant. Jag tänkte även ta lite kort på kvällen som såklart kommer att dyka upp här på bloggen!


här kommer några bilder från i veckan

mina och elins fossingar
mina och elins fossingar





elin som spelar lite gitarr


19 Juli

Hej hej, Det var mitt första inlägg det här då. Tänkte försöka blogga lite, får väl se hur det går!
men just nu sitter jag i Elins husvagn tillsammans med Elin & Elin och gör i princip ingenting...  Idag var jag med i Nordby och shoppade med Elin, hittade bla en ring på Gina. Lägger kanske upp en bild sen :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0