SAGAN OM RINGEN

Ikväll myser jag till det. Både med trevligt sällskap och glass med kolasås och jordnötter..mums! Filmen denna underbara kväll blev sagan om ringen. Riktigt bra och spännande film enligt mig,hihihi


Ingen är så blind som den som inte vill se

Här är tre bilder från idag..eller ah för någon timme sedan haha! Hur som helst så är jag hos Sofia just nu. Vi spelar kort + matlagning. Dock så får Sofia sköta maten,jag sitter mest bredvid med datorn och gitarren hihi. Och nu har jag bestämt mig! Jag ska skaffa mig en gitarr! Får se vad dagen har att erbjuda,pusss!


HANGING OUT

 

 


DOING MY NAILS

Förbereder mig lite inför skolan imorgon genom att måla mina naglar hihi


LÄKEROL

Mumsar i mig detta just nu,inte helt fel faktiskt!


A BLACK CAMERA

Ska kanske börja använda den här lite mera?

 


Lögner kan ta dig framåt i livet,men du kan aldrig vända åter

Här är några bilder på min frukost/lunch som jag just nu sitter och äter upp. Igår gymmade jag en sväng. Senare drog jag och Matilda ner till Gondolino där vi skulle äta lite mat med vårat gamla fotbollslag. Mycket trevligt! Förresten så fyller min fina vän Matilda år idag,grattis till dig gumman♥ pusss

 


JUST SOME PICTURES


NYTT

Här är lite saker jag hittade i Göteborg i lördags! Hittade också ett par örhängen, skinnshorts och ett par jeans,men orkade inte fota dem.


VÅFFLOR

Lagom goa våfflor i skolan!


Hellre dö stående än att leva på knä

Bilderna är från när jag var i Turkiet!


Sofia Carlsson

Ännu en gång har min underbara vän Sofia hjälpt mig med min blogg,tusen tack!
Besök gärna hennes blogg Sofiakcarlsson.blogg.se

Shopping/grill/party

Hej!
Tänkte berätta lite om min helg. Efter skolan i fredags kilade jag, Matilda och Vickan till gymmet. Efter det blev det käk och film hemma hos Matilda där vi tillbringade natten. Tidigt på lördagen drog vi till Göteborg för lite shopping. Hittade lite saker som jag tänkte fota imorgon och slänga in här. Hur som helst så när vi kom hem drog jag och Matilda till berget för att grilla med ett skönt gäng. Kvällen slutade med fest och dans.. Inte illa! pusss


Kan glo i timmar på just..dig!

Bild på min och Sannas lunch! Mumsi:D skolan för övrigt gick snabbt..sjukt skönt att bli av med en redovisning också! Nu är det bara engelska glosor som behövs göras. Imorgon är det fredag och jag ska umgås med vänner jag verkligen har saknat..ska bli mysigt. Nu ska jag kika lite bb avsnitt som jag har missat,puss på er!


Nu kan du få mig så lätt

Pluggar järnet! Ligger i sängen och gör historia. Hur mycket jag än skriver känns det som att jag aldrig blir klar. Åh orkar inte. Förmiddagen tråkig, eftermiddagen tråkig, och kvällen tråkig. Ska göra klart det sista på historian nu! Hejdå


Nobody can go back and start a new beginning,but anyone can start today and make a new ending



Mys ute på balkongen

Uppdaterar direkt från Fias balkong!
Som sagt,sitter just nu med Fia och har det riktigt gött! Sitter med täcke, kuddar och kikar ut över Falköping..sjukt nice! Kikade skräckfilm förut..blev inte ens rädd,eller? Usch!! haha men vi hörs när vi hörs,pusss!


Bra helg!

Hej allihopa!
Igår drog jag och Clara hem till mig en snabbis för att hämta lite grejer som skulle med hem till Clara. När vi kom till henne så inväntade vi Mettis. Senare när Mettisen hade kommit var det dags att sätta igång att fixa oss inför kvällen. Fest stod på schemat! Festandet varade inte allt för länge. Vi insåg att den festen var inget för oss. Så jag och Clara drog hem till henne och myste med film, popcorn, choklad, och dricka. En riktigt mysig kväll helt enkelt med mycket skratt. Vaknade även upp bredvid tokungen. Åt en god frukost och även denna morgonen blev det en del skratt. En super bra fredag och lördag säger jag bara! Nu ska jag göra om mitt rum. Bort med det gamla,in med den nya! pusss på er.


Att bara titta på dig gör mig glad

Hej på er!
Idag gick skolan inte lika snabbt kan jag ju säga. Hade riktigt ont i magen nästan hela dagen så det sög ju lite. Slutade skolan kl 15:00. Efter skolan fick jag vänta på mami till kl 17:00 eftersom vi skulle ha utvecklingssamtal. Det gick fint,bara att jag nästan somnade mitt i allt..illa! Hur som helst så ska jag nog plugga lite historia nu. Ni får ha det bra,pusss!


Första skoldagen..

Hejsan!
Idag var det första skoldagen för mig på två veckor. Känns riktigt skönt att vara tillbaka i skolan faktiskt! Hur som helst så gick skoldagen sjuuukt snabbt..kändes som det gick på en timme?
Efter skolan drog jag och Clara och solade lite. Mycket skönt och behövligt! Nu jääädrar ska jag bli brun. Nu kikar jag halv åtta hos mig och käkar mamis cheesecake..mums! Vi hörs när vi hörs,pusss!


Göteborg!

Hej!
Igår var jag med Clara i Göteborg. Hittade inte något speciellt. Men köpte hur som helst en locktång, ett halsband och en ögonbrynspenna. Dagen var varit riktigt bra förutom att jag brände hela handen på locktången..och ja,det svider inte lite heller! Jag slänger in en bild på mina små fynd senare! Här har ni lite bilder från igår:) ha det bäst,pusss!!


Söndag

Du är en riktig fin vän Clara!


Norlie & KKV

Igår var det party hela natten lång på dagnys med Norlie & KKV..ägde riktigt hårt faktiskt! Slänger in ett par bilder som Clara och Mette knäppte. Måste bli bättre på att fota lite när det är partyparty..får bli nästa gång! Nu är kl 01:25 och jag behöver mat! Ha det bäst,pusss!


Onsdag

Hejhej!
Dagen har varit ganska bra tycker jag. Drog till jobbet kl 10. Senare runt kl 4 kilade jag hemåt. Sen drog jag och Clara och solade en sväng..mycket skönt och avkopplande! När jag kom hem så väntade en kebabrulle. Den satt fint må jag säga! Nu ska jag kila in i duschen och sen sova!pusss


Nytt och fräscht

Här kommer lite bilder på sånt jag hittade igår. Jackan köpte jag dock inte igår,men den är hur som helst ny. Förresten fyller Clarisen år idag, stort grattis till dig goding!! ♥


En prickig badräckt, där midjan är bar!

Hejsan!
Igår drog jag till Skövde med Clara. Hittade nästan inget mer än lösögonfransar, en pälskrage och ett par solglasögon. Senare drog vi hem till mig och myste med thaimat och melodifestivalen. Slänger in bilder på mina köp kanske senare. Ha det bra tills dess!pusss


FAVORITER

Riktigt bra och ägiga låtar!♥



HAPPY BDAY!

Grattis världens bästa kille!♥


Thursday

Hej!:)
Är så sjukt trött, så idag blir det en tidig kväll för mig. Dagen då..jodå,helt okej. Bara att jag skadar mig varje sekund men annars är det fint! Har även beställt en jacka som jag ska hämta imorgon. Slänger upp en bild på den när jag har hämtat den. Förresten så är jag så sjukt shoppingsugen så det finns inte. Har en del saker jag måste bara köpa. Ska eventuellt till Skövde imorgon så det passar ju bra. Ne nu känner jag för att se på The Hills eller Ronny och Julia..får se vilken film det blir. Ni får ha det bra alla fina gossisar! Resten,släng er i väggen! Och ja..jag menar just DIG!


RSS 2.0