Your crazy bitch..

Igår var jag ju iväg och klippte mig, så här blev resultatet! Nu tänkte jag plugga lite servicekunskap eftersom jag har prov imorgon,ysch!  

Klippning på G

Idag ryker hela jävla håret enligt Clara, men enligt mig ryker bara topparna, sadface :(

How to love♥

Musik i öronen+film..hmm går det ihop? ja det gör det♥HOY

Maybe you were looking, but not really seeing

Hej!
Tänkte bara berätta lite om helgen..hmm i fredags var det oden cup med fint sällskap. Blev att jag dygnade,skulle egentligen inte göra det men orkade inte åka hem hihi. Jag och tjejerna sov kanske 2 timmar på obekväma bänkar,det rekommenderar jag inte! Sedan på lördagen bestämmde jag mig för att dra hem,kände att jag behövde lite sömn och mat. Nu idag har jag tagit en (kall??) dusch, myst med film och god mat gillagillagilla!
Oj såg precis att klockan nästan är 00:00, borde nog sova lite med tanke på att det är skola imorgon,usch! Gnight♥

gokvälländå



ODEN CUP NEXT♥

love

AMANDA WENDT ÄR BÄST, så det så!
min fina vän♥


Från din tuffa vän ollis, puss!


loveujustindrewbieber

BÄST

19:14

Hej!
Hade förväntat mig att åka till skolan idag,vilket jag gjorde. Men på vägen känner jag att jag mår illa,riktigt illa! Det hela slutar med att jag spyr på trottoaren inför alla bilar som kör förbi,lyckat! Så det blev ingen skola för mig idag heller:( Missade ännu ett prov.. Ne nu hoppas jag verkligen att jag blir frisk snart,orkar inte vara sjuk längre. Ikväll tänkte jag kolla på Robinson(många tummar upp!!!!) Jag hoppas Mats vinner!:D Ne nu måste jag dra ner och käka,pussss!

20:29

Hej!
Har varit hemma från skolan idag eftersom jag inte är hundra. Missade ett so prov idag vilket suger! Får se om jag går till skolan imorgon,måste nästan det eftersom att jag måste gå på öppet hus i skolan och göra en skoluppgift..men vi får se hur det blir med den saken.
Just nu ligger jag i sängen och äter glass med hallon till,mummmsi! Tänkte kika film lite senare och försöka krya på mig,hihi pussss!


13:34

Igår: en matilda,en pizza,en film=bra kväll!
Idag: nu snart drar jag och erica och kollar volleyboll=bra dag!
pussss!


Ok kväll!

Kvällen igår var helt okej ändå,men inte så rolig som jag hade hoppats på. Men + på att det var ganska många som hade klätt ut sig!
Idag vet jag inte alls vad jag ska göra eftersom jag knappt kan röra mig,usch! Så blir nog till att mysa till det med lite film och godiiss!

Slänger in tre bilder från igår!


JAG ÄLSKAR BARNFILMER!


MY ANGEL♥


Så sjukt jävla fan fan fan åh omg BÄST!♥♥♥

skräckisar är inte min grej

halloj!
Var med denna sötnosen igår. Vi drog till Skövde för att kolla lite till halloween,både jag och Matilda fick med oss lite hem:) Senare drog vi till happy och käkade lite,sen var det hem till mig och kolla skräck! FYFAN säger jag bara,sov två timmar inatt pga den där jävla filmen!!
NU: ska jag och matilda kila ner till stan för att hitta det sista till fredag! pusss


Love is the ultimate healing force




myskväll

holaBola!
Ikväll blir det mys med fia plutten:*
herrå


You are so damn beautiful



GULL JB


I can’t stop staring at your face


Kär!
http://www.youtube.com/watch?v=NYRDM3hyXkk

RSS 2.0